Hjørring Camping & Fritid
Johs. E. Rasmussens Vej 2
9800 Hjørring
CVR 98334556
Telefon 98 92 01 10
hjoerringcamping@hjcamp.dk

Værksted

Vi klarer det meste
Hjørring Camping har udelukkende ansat faguddannet personale til at forestå serviceeftersyn og reparationer. På vor moderne værksted tilbydes alle former for reparationer af campingvogne og trailer, blandt andet: . Forsikrings skader Bremse reparationer Gas test Fugt test Salg og montering af udstyr De ansatte har F-gasinstallatøreksamen, og virksomheden kan derfor udstede gascertifikat.
TIME PRIS, KR: 650,00 (inkl. moms)

Testcenterets gode råd:
Husk at bestille tid til eftersyn i god tid - for at undgå ventetider. Husk at tømme vognen så mekanikerne kan komme til gas- og el-installationerne. Husk at ventilere og udlufte vognen ofte, så der ikke bliver fugtproblemer. Rengør vognen inden du stiller den væk for vinteren. Det kan betale sig i længden. Beskyt evt. vognen med et Caravan-Cover.

1. Gas
Gastesten er et eftersyn, der udføres på vores værksted. Der fortages en sikkerhedsundersøgelse af gasanlægget. Den udførlige gastest er en gennemgang af F-gasinstallationen ifølge Dansk Gasmateriel Prøvnings Institut F-gas regulativ.
Pris: kr. 898,00

2. Fugt
Fugttesten er ligeledes et mindre eftersyn, der udføres på vores værksted. Her bliver campingvognen gennemgået for fugt/karosseritæthed, som er campingvognens fjende nr. 1.
Pris: Alm test kr. 848,00     Garanti test Adria kr. 995,00    Garanti test Knaus kr. 1295,00

3. Brugtvognstest
Brugtvognestesten er en tilstandsundersøgelse af campingvognen. Den bliver gennemset for fejl og mangler. Et kvalitetsstempel af den brugte campingvogn. DCU anbefaler denne test, hver gang der handles. Det er incl. vejning og fugttest af campingvognen, som er nok så vigtig for køber. Der er ingen reperation/service i brugtvognstesten.
Pris: kr. 2.798,00

4. Undersøgelse (Det lille ferieeftersyn)
En undersøgelse, som varmt anbefales til alle campingvogne. Campingvognen smøres, bremser adskilles og efterses, der udføres gastest og testes for campingvognens funktioner og mangler, dog minus fugttest. Hvis campingvognen er mere end 3 år gammel, vil vi anbefale den store undersøgelse; 5. Undersøgelse.
Pris: kr. 2.798,00

5. Undersøgelse (Det store ferieeftersyn)
Denne undersøgelse er meget omfattende. Her bliver campingvognen gennemgået, og der bliver udført service på campingvognen. Alt er indeholdt i denne undersøgelse. Det vil sige, at punkterne 1-2-3 og 4 er med i denne undersøgelse.
Pris: kr. 3.398,00

Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv reservedele
Hjørring Camping & Fritid